torsdag 7 februari 2013

för att det ska gå lättare att skilja på de där pojkarna som cirkulerar i mitt huvud nästan varenda sekund, så tänkte jag börja kalla dem j & m istället.  

- han är den där pojken som var min första kärlek. han som gjorde allt man önskar en pojkvän gjorde. han visade alltid hur mycket han gillade mig genom kramar, överraskningar, fina ord & de där bruna ögonen som tittade på mig på ett sätt jag aldrig varit med om. jag & han spenderade över två år tillsammans innan han en dag inte ville ha mig längre.& sedan dess har jag liksom varit borttappad. tappade bort mig i honom helt enkelt & jag saknar honom ännu. fastän jag bara är 19 år & var 15 när vi blev tillsammans så kan jag verkligen säga att den där pojken älskade jag så himlahimla mycket. 

m - det är den där pojken som är allt j inte var & vi har hela tiden haft en sådan stor hatkärlek till varandra. han var den som jag hånglade med på toaletterna på alla fester, han som jag alltid skrek på för han var så dum i huvudet. han var den jag smsade med varenda dag & som tog upp min tankar från j. alla sa att ”ni kommer bli tillsammans” men vi tittade bara på varandra & fnös, men direkt ingen såg så bjöd han hem mig där vi hånglade i hans soffa medan vi lovade varandra att inte bli kära i varandra. men han blev kär, sen blev jag nog lite kär. vi blev tillsammans men det var inte alls något jättekärpirrimagen-förhållande så vi gjorde slut efter två månader. vi har fortfarande en hatkärlek till varandra och ibland bråkar vi som bara den, men sen slutar den ändå med att vi hamnar där i sängen tillsammans.

1 kommentar:

  1. Jag älskar att läsa här. Jag älskar det så himla mycket.

    SvaraRadera